nyårs outfit




Nu väntar jag på Alice och sen ska vi dra någonstans. Ha en jätte bra kväll nu. Så ses vi säkert nästa år! pussar

typiskt

Varför just idag? haha så himla typiskt. Jag prövade min nyårs outfit,är inte så jätte nöjd med det får funka. Iallafall så när jag har satt på mig tröjan så ser jag en fläck på magen,super kul verkligen.
Så in i tvätten med den. Sen skulle jag leta efter  ringar osv då hittar jag ett läppglans som jag såklart prövar. Efter några minuter så börjar det klia i hela ansiktet så jag kollar mig i spegeln.
DÅ HAR HELA MITT ANSIKTE SVULLNAT UPP!. Haha helt sjukt. Jag var tydligen typ alergisk(stavning) mot det. Konstigt. Men nu har det gått ner lite iallafall. Tur det.
Men nu ska jag se på en film och försöka sova. Godnatt

Because I love you











Ni är det bästa som finns

red nails



Det blev inte så snyggt men till massa smycken blir det nog bättre.
Jag tittar på en film nu men uppdaterar lite senare.

fix

Helluuu sitter och fixar mina naglar. Jag tror dom blir röda, ni får se sen. Jag har världens huvudverk men det går nog över till imorgon. Då det är nyår! jag ska hem till Alice med några imorgon och äta middag sen får vi se. Har inte riktigt besämt om jag ska ha jeans eller tights imorgon. Vi får se. Nu måste jag fortsätta. pussen

filmtaaajm


nu ska jag hem till jessica och kolla film men några nänniskor :) heeejdå

Never say never



hejhej,
nu sitter vi hos emelie och har precis ätit middag och kollar på film.
vi vaknade TREEEE idag så vi har inte hunnit gjort speciellt mycket. Vi kollade på The Karate Kid som var super bra :D jaja snart ska jag hem och så sen i morrn är det nyår. jaja hejdåå :)

hurtiga cheyer


FITTJAAAAA

Nu sitter vi här med ansikts mask, vi ska pyssla om oss själva. Och sen såklart äta godis. Idag åkte vi till täby och letade efter kläder till nyår. Både två köpte varsin kavaj och Emelie en blus+ en ganska cool ring.  Sen åkte vi och gymmade och direkt efter det åkte Alice hem och Emelie och träna fotboll. Nu är vi hemma hos Emelie och ska göra det vi skrev i början. Gal1

hehehe


hahaahhahaah bästa bilden :)

hejsan alla, nu jag har precis ätit köttfärssås och spagetti.
idag var jag i täby med emelie och jag köpte en kavaj som jag ska ha på nyår till massa smycken.
sen åkte vi och tränade dutttiga cheeyer :D nej nu är hon och tränar fotboll och så ska jag kaanske hem till henne ikväll :) vi får se hoppas det :D hhehe pusspuss

täby


okej man ser ingenting men iaf
tröja från jc
linne  från gina
leggings från gina
örhängen JULKLAPP :D

nu ska jag till täby med emelie vi kanske mobilbloggar lite vi får se :)

Is I'd catch a grenade for ya


Jag är ledsen,det skulle inte bli såhär. Förlåt mig. Det var dumt,riktigt jävla dumt. Förlåt


Ska dra till täby med Alice och leta efter något till nyår.
 Är inte på bra humör idag,mår riktigt dåligt och ångrar mig rejält. Vi hörs senare..

hejhejehj


hejehjehej :D
jag och emelie vakande klockan 12 sen drog vi hem till henne och senare åkte vi till tyresö för att kolla när ellie spelade fotbollscup och det gick super bra. nu ska jag kolla på step up hörs :)
heeeeeeeej idag har jag och emelie varit och kollar

-_-

är trött,pallar inte blogga. Cp

ostbågar är nice

tjenaaa bloggen! Vi har precisly vaknat av att krillebooi ringde mig. Mucho trevlans. Nej inte så för jag hade gärna sovit vidare. Mamma ska hämta oss klockan två så ska jag hem och fixa mig så ska vi till älta och kolla på fotbolls tunering. Nice. Men nu ska vi äta pussen.


myysig tjej igår som äter osbågar

<3


2 månader älskling, du är bäst!



ligger med söta Alice i sängen. Vi ska gå och leta efter nagellack nu sen ska vi kollar på film. pussen

Vad jag tycker om storbloggare?


Paow? En riktigt skön tjej,verkar jätte snäll. Älskade hennes blogg förut men inte så mycket längre. Den har blivit tråkig. Det som är bra med den nu är väl att man kan få se bilder på Hugo ibland. möhöö



Dessie- En liten fjortis som leker vuxen, men ändå gillar jag henne mer än vad jag gillar alla andra bloggare.
Hon kan bjuda på sig själv osv. Snygga kläder och snyggt utseende!



Kissie- Big no gillar varken henne eller bloggen,synd att hon inte är nöjd med sig själv och måste redigera sina bilder. Det måste bli en chock av att se henne i verkligheten.



Kenza är den snyggaste tjejen i sverige, tycker jag. Ganska tråkig blogg så jag läser den inte längre.




Åh älskar bloggen älskar Hugo, så jävla snygg. Gillar att han har utmaningar på bloggen den är inte som alla andra liksom. Sen är det grymt att han och Paulina är tillsammans igen för dom passar så bra tillsammans!



Sarah Tjulander-grym blogg verkligen värd att läsa om ni inte har gjort det! Hon skriver om sin vardag osv och man känner verkligen igen sig, LÄS DEN! Http://sarahtjulander.blogg.se


Det här är bloggar jag tycker är värda att ta upp, vissa läser jag ibland och några varje dag. Tex Dessie och Sarah. Sen finns det ju andra bloggar jag läser.

hejhej


IDAG SKA JAG TRÄÄFFA PEMELIE :D

heeeeeej, i natt sov jag hos sofia vilket var jättemysigt och i morse skulle vi upp och träna och jag doog typ heheh. Nej med det var asjobbigt iaf och nu ska jag nog kolla på ngn film eller ngt för att fördriva tiden :D
vi hörs senare puss

miss my baby



Det här var typ en första bilden jag tog med min iphone..som nu är borta. Min lilla baby som jag saknar sjukt mycket. Idiot jävlar som tog den. Alla iphone 4 är typ slut så jag lär väl få min om ett halv år eller något sånt och då är iphone 5 redan kommit ut. Så jäkla ovärt. Aja stop whining.

Nu sitter jag och kollar på djungelboken 2 med Amos, det är väl det ända som händer idag. Eller lite senare ska jag åka med och kolla på systers fotbolls träning. Sen ska jag nog träffa Allanbrallan. Vi hörs lite senare. pussen

Impossible

Förlåt älskling,men jag har börjat tveka..

MobilBlogg

Jag ligger i sägen och försöker sova och de går ju sådär. Har bråkat med krille precis eller bråk och bråk han dryga. Skit samma. Jag har precis nattat lilla amos som verkligen inte ville sova. Jag och min säng blev dränkta i välling men mot är väl sånt man får ta. Imorgon ska jag sova, ska gå upp tidigast 12(lär väl vakna 8 nu bara för jag skrev sådär) jag ska inte direkt göra något imorgon. Ska stanna hemma i huset och pyssla om mig själv och skita i alla bajs killar ett tag. Men nu ska jag sätta på en film. Godnatt sov gott!

jävla internet



heeejsan :)
jag har försökt att blogga några gånger idag men internetet har cpat sig menmen.
runt 11 åkte jag pappa och lucas till stinsen och och skulle byta ett spel jag fick i julklapp och fixa lite julklappar till mina kusiner som vi ska firade med idag.

sen kom jag hem och då kollade jag och min mamma på Sex and the city 2 och jag tycker den var jättebra. Sen var det dags att åka hem till farmor och äta julmat och öppna julklappar, hihi.
Jag fick pengar, presentkort och smycken vilket är mycket bra.

Snart ska jag hem till Sofia och sova där inatt och sen i morrn ska vi träna med en personlig tränare vid 12.
jja vi hörs kanske senare ikväll eller i morrn pusss

shopparN

Godmorgon! lite sent för det menmen. Jag har redan hunnit vara i täby centrum och köpa lite grejs. Köpte en ny mössa med pälsboll,nu blev det en brun jätte fin. Och sen ett par jeans.
Igår så träffade jag moster och mina kusiner fick 3 jätte fina klockor en vit,svart och en lila/rosa.
Idag ska vi till mormor och morfar inte det roligaste direkt,men det blir nog bra. Men tyvär måste jag äta julbord ännu än gång och det är jag verkligen inte sugen på. Igår åt vi faktiskt tacos och det var riktigt gott.
Men nu ska jag ringa krille lite fort och kolla hur det är med det cpet sen bär de av till mormor och morfar!

film


hihih nu ska jag kolla på dear john som jag är lite efter med och inte har sett än. men bättre sent än aldrig haha nej men i morrn ska jag också till täby med pappa och fixa lite saker som ska bytas och så sen till farmor och äta julmat och sånt med pappas sida. vi hörs i morrn puss

yeeeeeeh


nu sitter jag och kollar på tv och har precis lockat mitt hår jag fick nämligen en ny locktång i julklapp hihih :D
hörs

hemma igen

 
två bilder från hannas blogg

ja då e man hemma igen efter att ha firat jul i stan vilket har varit jättemysigt.
ikväll blir det bara att vara hemma och ta det lungt och i morrn ska jag till täby ett tag med pappa sen till farmor och fira jul med den släkten. puss

Förortsungar

hejsan sötnosar, Jag sitter och kollar på förortsungar som jag faktiskt tycker är riktigt bra! Jag vaknade vid ett då satte jag mig i badet och rakade benen osv. Smörjde in mig med mina ny body lotions och allt sånt som jag fick i julklapp. Nu så sätter jag på mig mina lösnaglar hehe. Men nu ska jag slänga i mig något i magen. Ha en fortsatt bra dag puss!


Dagens facelook och dresscode

God Jul!

God Jul! kanske lite sen men jaja. Har inte orkat blogga. Idag eller igår faktiskt var det julafton. Jag är väl helt nöjd med den dagen men den kunde ha varit rolig. Ingen jul känsla alls,det kändes som en helt vanlig dag. Jag fick iallafall en hel del, En onepiece eller jag fick betställa den nu sen fick jag 3000 kr en pälsväst massa halsdukar smink en jäätte fin pyjamas smycken present kort på nk. Och lite andra små saker.
Jag funderar på att gå och fixa mina naglar,fast jag vet inte. Iallafall innan nyår. Men nu ska jag ringa älskling och sen sova. Ha en fortsatt bra jul!


Otaggad chey på att åka skidor när hon hittade sina grejer när hon städa

hehee


nu har jag lockat mitt hår och ska sminka mig och byta om innan kalle anka :D
pussss

JULAFTON



fina kusiner förra julen.

God jul alla :D
i morse kollade jag klart på julkalendern på tv och jag tycker faktiskt den har varit bra iår. nu har jag duschat och ska snart ut på stan och kolla om jag hittar något kul. köpte en tröja igår som jag ska ha på mig idag som jag kan visa senare :D ha det bra puss

stan


nu har jag precis ätit middag här och jag åt kina mat.
idag har jag varit ute på stan och handlat julklappar så nu har jag bara en kvar.
ikväll ska jag gå ut till åhlens eftersom de har öppet till 10 och ska försöka hitta den sista till pappa :)
snart så är det julafton vilket ska bli jättekul då kommer kusinerna hit och kollar på kalle anka, äter julmat och öppnar julklappar :D vi hörs senare puss

Mot stan

Hej alla :) nu sitter jag på väg mot stan där julen ska firas :) Snart ska jag möta Hanna här inne så ska vi köpa de sista julklapparna :) Vi hörs senare när min data har kopplas upp puss

packa packa packa


heeeeej alla
nu har jag precis kollat på mordet i midsommar och innan det kollade jag på hovkey dif-aik.
och nu ska det packas eftersom jag åker in till stan i morrn och i morrn bitti hade jag tänkt att träna springa så jag ska typ upp vid 9 :O jja nu är det bara att börja jag har ingenanning om jag jag ska ha på mig på julafton jag tar med mig lite olika eller så kanske jag köper ngt nytt i morrn. jaj jag tar troligtvis med mig datan till stan så jag kan blogga där ifrån :) ha det bra pöösss

bra klass


idag var det skolavslutning och det här är min fina klass okej inte alla men dom bästa såklart.
sen bar det av hem till cornelia och käkade julgodis drak julmust och slog in hennes julklappar.
sen åkte jag till täby centrum och julshoppade med emelie och jag köpte faktiskt 2 julklappar :D
nu sitter jag och spelar mitt cafe spel och bloggar och ska hitta något att äta snart.
i morrn ska jag till stan med bästa kusin vitamin. heh nej nu ska jag äta ngt pusspuss

bajs rubrik


ritaaaaaa igår sådära.
Har varit i täby centrum typ hela dagen. Ska slå in julklappar nu. tjaråå

lockigt hår


nu sitter jag här och lockar mitt hår tills i morrn då jag har avslutning och om jag gör det nu behövs det inte lika mycket i morrn skönt :) sen blir det fika i centrum med några tjejer i klassen sen täby med Emelie.
ikväll kollade jag på mordet i sandhamn eller vad den hetter som gick på 4an och den var faktiskt helt okej. nej nu ska jag sova snart ha det bra puss

tråkkk

Vem är i rummet med dig? No one
Vem fick du senaste sms av? Mami
Vem tänker du på nu? Ingään
Vem pratade du senast i telefon med? Christopher
Vems hus var du senast i? Christophers
Vem önskar du var med dig nu? Haha vafan, Alice och Krille
Vem är din favoritsläkting? Robin&Jakob

VAR

Var är din mobiltelefon?
Min riktiga älskling har ngn jävel baxat.Den andra skiten ligger i mitt knä.
Var handlar du mest? Handlar ja mat är de väl på ica, är de kläder så är de nog gina
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Bikbok
Var åkte du senast bil? Hem från mami till papi

VAD

Vad åt du senast?
köttbullar och makaroner
Vad drack du senast? Julmust =) 
Vad är det för färg på dina byxor? Marin blå
Vad är den närmaste saken som är blå? Mina byxor
Vad har du på fötterna? Nothin
Vad är din favorit färg? Svart,vit typ
Vilken film såg du senast? Santa buddies^^
Vad hör du just nu? Tv:n

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng?
Ja
Hånglat på en bio? Naj
Hånglat i skogen? hah aa
Tyckt att din kusin är het ? Ja
Målat om ditt rum? Ja
Dansat framför en spegel? eh a
Fått hicka? ja,vem har inte..
Dumpat någon? Ja
Stulit pengar från en kompis? nej?
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? fattar inte^^ 
Varit i slagsmål? Med min syster
Älskar eller saknar någon nu? Absolut


                                                                  Haha så värdelöst!

HEEEEEEJ


heeeeej :D
nu är vi tillbaka och ska börja blogga igen som vanligt :)
jag har precis kommit hem efter att ha gymmat med sofia och nu är jag död och väldigt hungrig.
i morrn är det avslutning sen jullov, as skönt. Då blir det också julklapps handling med emelie vilket behövs eftersom jag inte köpt en enda men det löser sig :)
vi hörs senare puss puss

du är värd allt


Jag är ledsen att jag kan vara så dryg och cp ibland. Jag får mina ryck och sån är jag. Och jag är glad att du accepterar det. Jag kan alltid vara mig själv med dig,jag behöver inte fixa mig för att träffa dig. För du accepterar mig så som jag är. Därför älskar jag dig. Världens finaste kille och pojkvän. Du är värd allt och mycket mer än det. För du är så jävla grym! Vi ses snart. puss älskar dig

i´m back bitches



I´m back! Det är Alice också ioförsig men det får hon skriva själv :)
Jag slutade skolan för någon timma sen och fick där också jullov och det betyder. Betygen..
Nej jag har verkligen inte dom bästa men inget ig iallafall och faktiskt ett mvg. Mom must be proud of me.
Men inget mer om det, nu är det jullov och jag ska ha grymt kul!
På fredag är det julafton men det finns ett problem,jag har inte köpt en ända julklapp. Sådär bra alltså.
Men ska iväg imorgon och försöka hitta någonting, men innan det bär det av till frisören måste ju göra någonting med mitt hår. Men nu ska jag städa lite i mitt rum. pussen!

jgposjf


HEEEEEEJ SNYGGING